maanantai 21. huhtikuuta 2014

Puutarhapalvelut, pihapuiden kaadot, pensasaitojen leikkaukset ja pihapalvelut Tampereen ja Pirkanmaan talousalueilla käytettävissänne, kun otatte yhteyttä ja sovitte koska käydään ja mitä tehdään yhteisen sopimuksen perusteella: Sastamala Valkeakoski Tampere Nokia Pirkkala Kangasala Lempäälä Vesilahti Pälkäne Hämeenlinna Lahti

Puutarhapalvelut, pihapuiden kaadot, pensasaitojen leikkaukset ja pihapalvelut Tampereen ja Pirkanmaan talousalueilla käytettävissänne, kun otatte yhteyttä ja sovitte koska käydään ja mitä tehdään yhteisen sopimuksen perusteella: Sastamala Valkeakoski Tampere Nokia Pirkkala Kangasala Lempäälä Vesilahti Pälkäne Hämeenlinna Lahti. Lähtöpisteenä Tampere

Saavumme paikalle, kun palvelunhinta saadaan sellaiseksi, että se kannattaa ja kattaa myös siirtymäkorvauksen kilometrirahana, sekä myös asiakas on tyytyväinen sovittuun palvelusopimukseen.

Perushinnoittelu puutarhapalvelut paketissamme on 40-50 euroa alkava tunti käteisellä kouraan kun saavumme paikalle. Yleensä minimihinnoittelu 50 euroa x 2 = 100 euroa + siirtymäkorvaus yhteisen sopimuksen mukaan. Maksutapa käteisellä ennen palvelua. Se on ehto mistä ei tingitä.
Yritykset ja yhteisöt maksuehto tilille palvelun toimituspäivänä.

Rahoitus- ja luottoympäristöstä: Toimimme ennakkomaksuilla ennen palveluamme. Pyrimme toimimaan luottotappiotta ja rahoittamatta yhteiskuntamme loisia erilaisia rahoitus- ja perintäyhtiöitä jne. Näin puutarhapalvelumme hinnatkin pysyvät kohtuullisina ja kaikilla on hyvä mieli. Emme halua haaskata aikaa sopimusriitoihin tai asiakkaiden luottotietojen tarkisteluun. Siksi kaikki tilaukset sähköpostilla.


Pihapuiden- ja pensasaitojen leikkaukset ominta piha- ja puutarhapalvelualuettamme
Http://pihapuiden-kaadot.blogspot.com ja http://pensasaitojen-leikkaukset.blogspot.com blogeista tarkemmin

E-mail: puutarhapalvelua@gmail.com
puhelin ja tekstari: 044-3380291 

Puutarhapalvelut käytettävissänne. Kauttamme myös perinteisiä renkipalveluita maatalouden yhteyteen ( ei lypsyapua). Kotitalousvähennysmahdollisuus kotitalouksille.

Kevät on pihatöiden aikaa ja nurmikoiden kunnostuksen perinteinen herättely erilaisten risujen ja käpyjen poistolla pihapuiden alta:

Pihojen ns. stylays eli keväiseen kuntoon laitto onnistuu myös eri toimin pihojen harjaamisena, ylimääräisen kasvuston poistoina jne



Autamme arjessa erilaisissa pihatöissä perinteisten puutarhatöiden lisäksi auttamalla esim klapien pinoamisessa säänsuojaan jne






Teemme myös muutto- ja kantopalveluita http://muutto-ja-kantopalvelu.blogspot.com







 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kertaus on opintojen äit: Rahoitus- ja luottoympäristöstä: Toimimme ennakkomaksuilla ennen palveluamme. Pyrimme toimimaan luottotappiotta ja rahoittamatta yhteiskuntamme loisia erilaisia rahoitus- ja perintäyhtiöitä jne. Näin puutarhapalvelumme hinnatkin pysyvät kohtuullisina ja kaikilla on hyvä mieli. Emme halua haaskata aikaa sopimusriitoihin tai asiakkaiden luottotietojen tarkisteluun. Siksi kaikki tilaukset sähköpostilla.

Teemme myös muutto- ja kantopalveluita http://muutto-ja-kantopalvelu.blogspot.com

E-mail: puutarhapalvelua@gmail.com
puhelin ja tekstari: 044-3380291 

Puutarhapalvelut käytettävissänne. Kauttamme myös perinteisiä renkipalveluita maatalouden yhteyteen ( ei lypsyapua). Kotitalousvähennysmahdollisuus kotitalouksille.



-----------------------------------------------------------------------------------------------
Puutarhapalvelut Tampereen ja Pirkanmaan, sekä perinteisen Hämeen alueella
http://puutarhapalvelut.blogspot.fi/
---------------------------------------------------------------------------------------------------